Pientä pöksyjen tutinaa aiheuttaa viime hetken hässäkässä paperisota. Muuttotarkastus ja talon luovutus on sovittu perjantaiksi ja siellä pitäisi olla pino virallisia papereita lyödä kaupungin miehen (seksististä, mutta mies se kuitenkin on) kouraan.

Ainakin KVV- ja IV- pöytäkirja, ilmastoinnin säätö- ja mittauspöytäkirja, sähkötöiden varmennuspöytäkirja ja energiatodistus. Tuo viimeksi mainittu löytyy ja sähkötöiden pöytäkirja pitäisi saada huomenna (?) kun sähkäri käy tekemässä viimeiset säädöt. KVV- ja IV- pöytäkirjat pitäisi kuulemma jo olla valmiina. Kävimme penkomassa talolle jätettyä paperiläjää, eikä meille aivan selvinnyt, löytyykö nuo paperit nivaskasta. Jos jonkinmoista lippulappua siellä on muttei mitään juuri tuon nimistä. Löytyi kyllä LVI tarkastuspöytäkirja, mutta typötyhjänä ja allekirjoittamatta. Selvitelläänpä siis tätä, jotta saataisiin muuttolupa perjantaina.

Tänään on melkein kaikki viimeistelytyöt saatu tehtyä: yläkerta on jo ovenkahvoja myöten valmis (paitsi se mokoma suihkukaappi!). Alakertakin alkaa jo olemaan kunnossa: lauteet ovat paikoillaan, kylppärin ja saunan ovi paikoillaan, liesikupu asennettu.Hana vielä puuttuu ja ulko-ovi. Huomenna toivonmukaan viimeisetkin tekemättömät työt saadaan tehtyä. Maalarin pitäisi käydä paikkaamassa seinien rääppeitä. Pitänee vielä kysellä/muistuttaa sähkäriä autokatoksen sähköistä. Se asia on vielä vaiheessa.. Niin ja hip hei: Eltel oli käynyt asentamassa kuitupäätelaitteen. Meillä siis mitä ilmeisemmin on myös netti toiminnassa.

Mies on nyt viimeiset viionloput ahkeroinut autokatoksen kimpussa ja sai palosuojaukset tehtyä nyt viikonvaihteessa. Toivottavasti kelpaa kaupungin herroille.

Töissä on ollut kiirettä kun influessa jyllää ja työvoimasta pulaa. Itsekkin olen joutunut paikkaamaan muiden sairastuttua. Nyt kun on tätä muuttohässäkkää niin ei jaksaisi ylimääräisiä töitä tai pitkään venyviä kokouksia. Onneksi ensi viikolla on talviloma. Osaisikohan sitä olla vähän joutenkin??!!

Väkeä kiinnostaa kovasti valmistuva talo. Sunnuntaina blogi saavutti uuden ennätyksen kävijämäärässä. Jospa löytäisin vielä ennen muuttoa aikaa käydä kuvaamassa valmiin ja siivotun talon läpikotaisin, niin voisin pitää virtuaalisen talonäyttelyn.