Hip-hei. Meillä on yläkerrassa väliseinät! Nousin huojuvia tikkaita ylös ihmettelemään viikon aikaansaannoksia. Yht'äkkiä sisäpuolikin alkaa näyttämään talolta ja tila hahmottumaan. Alakerta on vielä varsin paljas ennen lattiavalua, joka pitäisi tapahtua ensi viikolla. Näppärät kaverit olivat siirtäneet väärässä kohdassa olleet suojaputket. Vielä vähän epäilyttää vesiputken nousu: se on varsin vinossa, vaikka taiteen sääntöjen mukaan sen pitäisi kaiketi nousta kohtisuoraan ylös.

Kattokassinen oli muuttanut alkuviikosta asuntoautoon talomme edustalle, josta soitteli keskiviikkona: satoi kaatamalla ja peltikattoa ei voinut asentaa. Niinpä kattokassinen jatkoi matkaansa ja sanoi palaavansa tänä iltana tai viimeistään huomenna laittamaan taloomme lopullisen katteen.

Kävimme eilen hakemassa lämmittimen. Mies oli laittanut "halutaan ostaa"- ilmoituksen rakantaja.fi sivustolle ja vastaus tulikin nopeasti. Saimme nyt 9 kW:n lämmittimen käytettynä oikein hyvään hintaan.

Autokatos ei ole vieläkään pystyssä. Silti itselläni on vielä vankaa luotto siihen, että tässä joku päivä se on muutakin kuin kasa irrallisia lautoja.

 

Putket eivät ole enää oven edessä

 

Yläkerran aula

 

Kuva yläkerran aulasta kohti makuuhuoneita. Portaat jäävät vasemmalle.