Olen ollut yhteyksissä pitkin edellistä viikkoa DT:n suuntaan, että saadaan viimeisetkin yksityiskohdat reilaan lupakuviin. Osa pienistäkin muutoksista aiheuttaa lisäkustannuksia (kuten suihkun siirto toiselle seinälle -> muurattu seinä), muttei ainakaan  tähän asti mitään kovin suuria. Onneksi. Huomenna laitetaan tallitoimittajalle lopulliset kommentit, jotta sieltäkin saadaan korjatut lupakuvat autokatoksesta. Katoksen perustuskuvat on ihan toista, mitä perustus tulee lopulta olemaan, mutta siihen ei tässävaiheessa puututa. Mietitään perustuksia sitten omalla ajallaan. Nyt olisi tärkeää vain saada muut paperit siihen kuntoonn, että voi laittaa rakennuslupahakemuksen vireille.

Kyllä tämä tästä pikkuhiljaa suttaantuu. Itse olen vain sellainen pikkutarkka suunnittelija, että tuijotan kuvia tunnista toiseen ja stressaan. Miten tää palosuojaus merkitään ja pitäiskö tässä mainita sitä tai tota ja onko tää mitta nyt varmasti oikein ja osaako ne muut nyt varmasti laittaa tän niin kuin pitää??!!

....

Sitten asiasta toiseen. Tulevien hirvikalliolaisten tietoon on tullut huolestuttavia uutisia suunnitteilla olevasta jätteenpolttolaitoksesta. Yksi  neljästä mahdollisesta sijoituspaikasta on Ruskossa, n. 300 m lähimmästä Hirvikallioon nousevasta kodista. Kyllä olis kiva, sellainen omalla takapihalla .  Nyt barrikadeille kaikki joita asia koskettaa! Lähetin itsekkin palautetta asiasta.

www.tammervoima.fi/news/16/67/Kerro-mielipiteesi-arviointiselostuksesta.html

www.adressit.com/tammervoima_rusko