Kattokassinen parkkeerasi taas asuntoautonsa talomme eteen ja jatkoi tänään kesken jäänyttä kattourakkaa. Timpurin pitäisi kuulemma vielä laittaa jokin pelti johonkin ennenkuin jokin toinen pelti saadaan johonkin toisaalle. Tai jotain.. Hieman jäi epäselväksi, mutta eipä haittaa, kunhan lopputulema on se, että kukin pelti ja pultti on omalla paikallaan.

Timpurin kanssa oli aikoinaan puhetta sellaisesta, että jos työmaan oveen ei ole avainta, niin voisimme omilla avaimilla (jotka tulivat siis jo aikaa sitten postitse) mennä sisään teknisen tilan ovesta ja varovasti leikata muoviin aukon, kunhan aukko ennen lattiavalua teipattaisiin umpeen. Kuulemma ovet menisivät pilalle, jos lattiavalun hurja kosteus pääsee oviin. Noh.. kuten aikaisemmin totesin, osan ikkunoista sekä terassin oven muovi olivat rikki ja valun jälkeen karmit litimärät. Kosteuden hallinta (tuuletus, lämmitys, kosteuden ja lämpötilan seuranta) kuuluu selkeästi DT:n ohjeissa ja sopimuksissa asiakkaalle. Nähdäkseni emme ole kuitenkaan vastuussa siitä, jos höyrysulkumuovi on alun alkaen rikki ja rakenteet/ovet/ikkuvat pääsevät sen takia tavalla tai toisella vioittumaan.

 

Terassin ovenkahvan ruuvit ruosteessa

 

 

 

Vesilaitoksen palvelu oli kiitoksen arvoista. Soitin maanantaina vesimittarista ja tiistaina se jo käytiin asentamassa. No, näillä hinnoilla sietääkin saada loistavaa palvelua .

 

 

Vesimittari