Kaupunki laittoi nähtäväksi kopion tontin pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta. Se pitäisi käydä kiinteistötoimessa allekirjoittamassa lähiaikoina, jotta saadaan tontin vuokrasopimus voimaan ensi kuun alusta alkaen. Alunperin kiinteistötoimesta sanottiin, kun laitoin kustannusarvion ja rahoitussuunnitelman, että postia voisi odotella aikaisintaan kolmessa viikossa, mutta lopulta taisi mennä vain pari viikkoa, että kaupunki sai vuokrasopimuksen allekirjoituskuntoon. Kerrankin näin päin. Soittelen siis kiintestötoimelle huomenna ja kysäisen, millon sopisi käydä puumerkit piirtämässä.

Saimme vielä yhden tarjouksen maatöistä, vajaa 8t €. Tämä kuulostaa jo kohtuullisemmalta, vaikkakin tarjous ei tainnut olla ihan niin kattava kuin pari edellistä. Siitäkin huolimatta kokonaiskustannuksiltaan tämä viimeksi saatu tarjous on selkeästi edullisin. Mutta tämä pohjatyöasia vaatii vielä säätöä. Pari suurinta firmaa joille tarjouspyynnön jätin eivät ole edes vaivautuneet vastaamaan.

Muutamme reilun viikon kuluttua. En ole ihan varma, odotanko sitä innolla. Tavallaan, koska se tarkoittaa, että omaan kotiin on taas vähän lyhyempi matka.