Työmaalla on nyt vietetty tovi jos toinen hiljaiseloa. Kaunis takka on kuitenkin valmis ja se on oikein hieno. Kuvaa siitä ei vielä ole, koska se on viettänyt viikon muovipussissa. Olettaisin syyksi sen, ettei se kuivu liian nopeasti. Viikonloppuna on tarkoitus viritellä ensimmäiset varovaiset valkeat takkaan. Silloin on taatusti kamera valmiina tanassa!

Maalari soitteli toissapäivänä. Patisti ja kehotti, että työmaalla pitäisi käydä lakaisemassa ja imuroimassa, että pääsevät ensi viikolla töihin.  Maalereille oli kuulemma tullut toisella työmaalla stoppi ja siten  valmiit tulemaan meille. Tämä tuli vähän yllätyksenä, sillä maalaushomma oli aikataulutettu vasta reilun kuukauden päähän. Noh, eipä mitään. Tietääpä ainakin mitä tekee viikonloppuna.

Kävin tänään poikkeamassa talolla. Seinien kipsilevyjen kiinnitys oli korjattu (tästä kirjoittelin aijemmin), koskapa tietyissä paikoissa levyissä oli tosi tiheä ruuvaus. Samalla totesin, että Vesivekin kaverit olivat laittamassa rännejä ja kattoturvia paikoilleen. Huomenna jatkavat tallin kanssa. Yritin taas hätyytellä timpuria viestitse, että saisi tuota talliasiaa taas muutenkin nytkähtämään eteen päin. Yhä keskeneräinen talli turhauttaa.