Aloituskokous pidettiin tänään ilman sen kummempia fanfaareja. Samalla etsiskelimme mestarin kanssa tontin etureunan rajatolppia, jotka olivat hukkuneet kivien, hiekan ja maa-aineksen alle tienrakennuksen yhteydessä. Pitänee soittaa maanmittauslaitokselle ja pyytää rajapyykit paikoillen. Kaivuri siirretään tänään illalla tontille ja huomenna aamutuimaan alkaa möyriminen. Ei taida duunarit pitää viikonloppuja saati lomaa. Suuntaan tontille huomenna myös itse heti seitsemältä ja toimitan LVI- ja perustuskuvat maaurakoitsijalle.

LVI- kuvat sain DT:ltä sähköisesti eilen ja paperilla ne pitäisi tulla alkuviikosta. Ensi viikolla siis saan LVI-kuvat viimein toimitettua rakennusvalvontaan hyväksymistä varten. Vesilaitokseltakin luvattiin postittaa liittymäsopimukset allekirjoitettaviksi pikimmiten (toden totta: eivät ne siellä asiakaspalvelussa kaivanneet hyväksyttyjä LVI-kuvia ennen sopimuksen tekoa).

Tästä se nyt sitten alkaa toden teolla.

Vielä muistutusta kaikille suunnitteluvaiheen rakentajille: kannattaa ehdottomasti pyytää kaikki piirustukset ja kuvat myös sähköisessä muodossa itselleen. Helpottaa kummasti, sillä niiden perään kyselee  yks jos toinenkin taho. Myös skanneri on osoittautunut arvokkaaksi pääomaksi.