Kalustemuutokset on lyöty lukkoon. Lisähintaa ropsahti sellainen 1700€, joka lähinnä koostui kaapeista, joita lisäsimme vähän sinne sun tänne, jotta saamme riittävästi säilytystilaa. Suunnittelussa piti käyttää hieman luovuutta ja kolmiulotteista hahmotuskykyä kun pohjapiirrokseen piirtelin komeroita. Itse ovimallit, vetimet jne. tulevat ihan vakiovalikoimasta.

Viime maanantaina kannoin DT:n toimistolta Ylöjärveltä kotiin monta kiloa laatta- ja tapettimalleja. Eipä siinä mennyt kun yksi ilta, kun päätimme mitä laitetaan ja minne laitetaan. Oma visio oli jo niin selkeänä mielessä, että mieleiset löytyivät aika kivuttomasti. Miehenkin mielipide otettiin vahvasti huomioon! (Onnksi olemme kaiken kaikkiaan aika samoilla linjoilla, niin ei miehen tarvitse tyytyä epämieluisaan ;) ) Koska yläkerran kylppäriin ei tule laatoitusta, mietimme miten saamme sinne jotain.. kuinka sen sanoisi... luonnetta. Päätimme, että yksi seinä maalataan siniseksi. Kaikki makuuhuoneet saavat seinälleen saman tehostetapetin. Olkkariin ja yläkerran aulaan laitetaan myöskin tehostetapetti: samalla kuviolla kuin makuuhuoneissa, mutta valkoisena. Itse en pidä siitä, että joka huoneessa on erilaiset kuosit ja värit. Tulee paljous ähky: jos ei osaa päättää ottaakko suklaata vai lakua vai hedelmäkerkkia vai toffeeta, niin otetaan sitten niitä kaikkia. Allekirjoittanut on salmiakin ystävä.

Tänään saapui Puutalokympiltä- tai Kymppitalleilta, sama firma - autokatos paketissa. Saa nähdä kokoaako se itse itsensä vai mitä sille tapahtuu. Kovasti olen siinä uskossa, että elementtiasentajat kasaavat tallin, kunhan saavat talon ensin pystyyn. Pidetään siis peukut pystyssä ja varpaat ristissä.

Tämän päivän aikana talo sai ylleen toisen kerroksen ja kattoristikot harteilleen. Astuimme sisään talon ovesta, tai itseasiassa oviaukosta, ja pientä mielikuvitusta käyttäen alkoi kaapin paikka jo hahmottumaan. Hip-Hei!

Mental note: muista ottaa yhteyttä vesilaitokseen ja alustavasti sopia vesimittarin asennusajankohdasta.

 

Autokatos saapuu

Kokonainen talo

 

Joko voi sohvan kantaa sisään olohuoneeseen?

 _____

Edit

Hah. Piti tulla vielä lisäämään noihin kategorioihin että "edistystä". Jos tämä ei ole sitä, niin ei sitten mikään.

Vilkaisin pitkästä aikaa blogin kävijätilastoja. Päivässä tätä blogia seurataan keskimäärin 50 eri ip-osoitteesta. Parhaana päivänä 26.8. kävijöitä oli vähän yli 100. Mielenkiintoista. Luulenpa, että se johtuu siitä, että monet haaveilijat ja rakentajat etsivät nimenomaan hintatietoa siitä mihin pitää henkisesti varautua.