Voi ihme! Viikon päästä olisi muutto. Vähän kyllä hirvittää, sillä  sisällä vallitsee vielä aikamoinen kaaos, vaikkakin viimeistelyt ovat loppusuoralla. Naapurin torppa saatiin valmiiksi ja esiteltyä, joten sisustustimpuri on palannut meidän työmaalle.

Suihkukaappi on edelleen asentamatta, samoin kuin alakerran kylppärin hana. Toivon mukaan putkari pikapikaa tulee viimeistelemään hommat. Meidän oli nyt viikonloppuna tarkoitus kantaa väliovet yläkertaan, muttei ennätetty. Yläkerran ovet, lukuunottamatta kylppärin ovea, on jo asennettu. Mahtoiko timpuri saaada kaverin kantamaan ovia vai punnersiko yksikseen ne ylös. Tiedä tuota.

Listoitukset ovat hyvässä vauhdissa ja ikkunoiden smyygit ovat kondiksessa. Liesikupu on vielä asentamatta ja osa ovista ja karmeista. Lauteet kasataan aikalailla viimeisenä. Sähkärilläkin on vielä jotain hommia. Autokatokseen ei olla vielä saatu sähköjä vaikka puhe oli, että ne olisi hoidettu tällä viikolla. Tosin sähkärillä on ollut tapana touhuta niin arkena kuin pyhänäkin, joten en ihmettelisi vaikka ilmaantuisi vielä huomenna paikalle.

Portaikon komerot asennettiin paikalleen, mutta ylläri pylläri, sisukset olivat muuta kuin piti. Reklamaatio puri ja Topi keittiöiden asentaja kävi vielä samana päivänä vaihtamassa hyllyt vaatetankoon. Tosin vaatetangot laitettiin eri kaappiin kuin piti, mutten jaksanut alkaa siitä enää valittamaan. Itse asiassa ne on loogisemmin näin (kahdessa oikeimman puoleisessa tanko ja vasemmanpuolimmaisessa hyllyt). Ideana oli lähinnä se, että reunimmainen komero portaiden alla on aika ahtaassa raossa ja komeron käyttötarkoitusta miettien tankokaapin ahtaus ei olisi haitannut niin paljon kuin hyllykaapin ahtaus.
Portaikossa oleva lampun paikka oli alunperin varsin eksoottinen:Nyt se on tuosta kaiteen alta siirretty ylemmäksi. Jäljelle jäi reikä, joka toivon mukaan paikataan. Seinässä olevia rääppeitä (niitä on ympäri taloa melkolailla) oli jo vähän paikkailtu sieltä täältä, mutta vielä on paljon korjailtavaa.

Lattiasta vielä kuva. Moppia ja imuria kaivataan.