Itsellä on ollut sen verran kiirettä töissä, että talonrakennusasiat ovat mielessä vain ajoittain. Jotain pientä tai isompaa työmaalla joka viikko tapahtuu vaikkakin välissä on päiviä, että timpurit ovat muilla mailla hommissa ja me vain käymme ihmettelemässä betonin hajua sekä miettimässä tarvitaanko lämmitystä tai tuuletusta tai kenties molempia.

Tämän viikon saldo on taas askel selvästi eteenpäin. Alakerta alkaa viimein saamaan stailausta kun väliseiniä levytetään. Väliaikaiset portaat on rakennettu ja yläkertaan pääsee nyt enemmän tai vähemmän näppärästi. Mutta kyllä ne raput ovat niin vaan jyrkät, että vähän hirvittää, kuinka kannamme komerot ja laminaattipaketit sun muut kapsäkit ylös.

Autokatoksen suhteen iskee pian epätoivo. Timpureilla on kiirekiirekiire ja lupailtu on kautta rantain ja ehkä kenties milloin katos voisi viimein olla pystyssä. Liekö se päivä koittaa ennen lumentuloa?? Meillä on katto ja sen asentajat valmiina odottamassa, että seinät saadaan pystyyn. Meillä on sähkösuunnitelmat talliin valmiina ja tieto siitä, että sähkäri on taloon tulossa ensiviikolla. Ongelmaksi muodostuu pian se, että jos tallia ei saada pystyyn niin meillä ei kohta ole Kattokassista saati sähkäriä hoitamaan omaa osuuttaan vaan kaikki hommat saa sopia uudestaan. Mitähän tästä opimme? Tyhjiä lupauksia on helppo tehdä, vilpittömät aikeet eivät korvaa tekemätöntä työtä,  suoraa vastausta on vaikea saada ja mitään en usko ennen kuin omin silmin näen.

Lopuksi vielä kuvia Omasta Talosta joka on Hieno (tykkään siitä joka kerta enemmän kun sen näen). Tokko nämä monen lukijan silmiä hivelevät, mutta omissa silmissä villat seinissä tarkoittaa Pian Valmista!

 

Alakerran kylpyhuone ja sauna

 

Olohuone keittiön suunnasta kuvattuna. Kylpyhuone ja sauna jäävät vasemmalle seinän taakse.

 

Keittiö olohuoneesta kuvattuna. Oikeaan reunaan jää tuulikaappi ja sisäänkäynti. Keittiön takaseinän taakse jää tekninen tila sekä pikkuvarasto.

 

Portaikko kuvattuna olohuoneesta. Vasemmalle jää tuulikaappi ja oikealle kylppäri/sauna. Lopulliset portaat alkavat vasemmasta reunasta ja kiertävät U-muodossa ylös.