Töissä on pitänyt kiirettä ja raksalla on ennättänyt vain nopeasti käydä kääntymässä ja ihmettelemässä töiden edistymistä. No, sitä vartenhan tässä avaimet käteen - paketti otettiin, ettei tarvitsisi itse hääriä naulapyssy kourassa. DT saa kyllä tässä vaiheessa isot kehut siitä, että kaikki on tähän asti sujunut ongelmitta (# koputtaa puuta).

Vähän hirvittää tuo jatkuva sade: mitenhän meidän tallipalapeli pärjää taivasalla vähän joten miten suojattuna? Puhetta oli, että se saataisiin tällä viikolla pystyyn. Toivottavasti. Tutun tuttu lupasi alan miehenä askarrella talliin mittojen mukaan tippapellit. Rakennusasioissa on etu, jos tuntee jonkun joka tuntee jonkun hyvän peltisepän/putkimiehen/sähkärin tai muuten vaan käsistään kätevän tee-se-itse hepun.

Tiluksilla alkaa olemaan aika kiitettävä määrä rojua ja roskaa. Viikonlopun puhdetyönä taitaa olla siivoilua ja kaatopaikkakeikka.

Kävimme eilen illalla kuuden jälkeen piipahtamassa talolla. Siellä joku heilui taskulampun kanssa yläkerrassa illan hämärtyessä ja sateen valuessa valtoimenaan. Mahtoi olla herkkua. Talo on nyt menneellä viikolla saanut villat seiniin sekä kattoon ja styroksit lattialle. Vesi- ja viemäriputkia on vedelty sinne tänne ja ilmastointiputket on jotakuinkin asennettu. Myös terassi ja kuisti alkavat muotoutua.