Niin saatiin vuosi vaihtumaan seesteisesti ja hiljaisissa merkeissä. Jotain pientä on kuitenkin taas tapahtunut: kylppärit sekä eteinen ovat valmiina laatoituksellet. Asiakasframen aikataulun mukaan laatat ja vesieristys pitäisi jo paikoillaan olla, mutta eipä ole. Pian todennäköisesti kuitenkin.

 

 

Pikkuhiljaa alkaa jo muutto polttelemaan. Kauppasopimuksessa talon luovutusajaksi on merkattu vko 10 eli maaliskuun alku, mutta extranetti on toiveikas ja lupaa luovutusta jo viikolle kahdeksan. Pidän peukkuja tuolle jälkimmäiselle vaihtoehdolle paristakin käytännönsyystä: ei tarvitsisi maksaa enää maaliskuun vuokraa ja vko 9 olisi sopivasti talviloma, jonka mielelläni käyttäisin muuttopuuhasteluun.

Kyselin työmaapäälliköltä milloin luovutusaikataulu tarkentuu ja vastaukseksi sain, että mahdollisesti kalusteasennuksen jälkeen. Tässä vaiheessa tietysti katsastin, että kalustetoimitus onkin merkattu jo ensi viikolle ja asennus sitä seuraavalle. Joka tapauksessa toivon, että tässä tammikuun puolella vielä selviää tuo muuttoaikataulu. Ennättäisi irtisanomaan vielä kuun loppuun mennessä nykyisen vuokrasopimuksen jos päästäisiinkin muuttamaan jo ensi kuussa. Ajatella! Ensi kuussa!

Mies on lähdössä ensi viikoksi kaukomaille työreissulle. Jos tarvetta tulee kalusteiden kanssa, niin pitää värvätä ystävät ja sukulaiset kantohommiin.

Kuulutetaan nyt vielä tämäkin julkisesti: autokatokselle on luvattu viimein valmistumisajaksi 14.-15.1. Siispä sormet ja varpaat ristiin, jäniksenkäpälät tanaan ja onnenapilat kukkimaan.